HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4228. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2019.06.10. 19:23 Gabbá

Kerékpározás: A Szentistvántelep - Budakalász - Budapest - Üröm - Pilisvörösvár - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 08 perc 58 másodperc alatt ezt a 130,1 kilométeres útvonalon, ami 25,2 kilométer/órás átlagnak felel meg, sétálás: a mai napon 16,83 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ezt a bejegyzést késve jegyzem le, mert otthon (Győrben), nem voltam számítógép közelében és ezért most pótolom az elmaradásomat. Már csak két nappal vagyok elmaradva. Hajnali 3:30-kor szólalt meg az órám. Miután elhallgattattam, tovább készültem aludni, mivel ma csak 4 óra 45 perckor kelt a nap és én ekkor gondoltam elindulni hazafelé, Győrbe. Persze az adrenalin már dolgozott bennem és ezért nem tudtam még bóbiskolni se. Felkeltem és lassan készülődtem, hogy majdnem 5 órára elkészüljek. Ilyenkor természetesen akármilyen lassan is csinálod, idő előtt elkészülsz. Ez történt velem is. Akármennyire húztam az időt, 4 óra 25-re teljesen elkészültem, bringa elkészítve, világítással felszerelve, esőkabát berakva. Éjjel ugyanis esett az eső és nem volt biztos, hogy nem fog elkapni útközben. Fél 5 körül indultam el. Úgy döntöttem, hogy vállalom a zsúfolt 10-es utat és nem akartam hegyet mászni mindjárt Budakalász után az ürömi dobbantót megmászni, Ezért betekertem Budapestre, majd onnan fordultam rá a 10-es útra. Mivel éjjel esett az eső ezért sok helyen párás volt az út, illetve eső foltok tarkították az utat, illetve vizes is volt néhány helyen. Az első órában, mivel még nem éreztem a sebességet és hajnal is volt, mindössze 22,1 kilométeres átlagot tudtam csak kihozni magamból. Így másztam meg a Kopár csárdai emelkedőt is Pilisvörösvár után. Ekkor viszont a lábaim megérezték a fordulatot és én a sebességet. Így a második órában 25,7-es átlagot hoztam ki. Ezt a sebességet tudtam fokozni és már kifordultam az almásfüzitői kanyarból, amikor eltelt a 3. óra is. Ekkor az átlagom 26,2 kilométer/órás volt. Ekkor viszont szembe szelem lett és elkezdtem lassulni, mert a 4. órában már csak 25,5 kilométer/órás átlagom lett. De ez még mindig jónak mondható, hiszen idén először tekerek ennyire sokat. Komáromban megálltam enni és inni. Ezt nem kellett volna, mert a lábaim kissé, vagy nagyon bemerevedtek és elkezdődött a görcsölések időszaka. Ennek köszönhetően tovább lassultam, mert az 5. órában, amikor már Győrben voltam  25,3-as lett az átlag sebességem. A vége, mire hazaértem 25,2 lett. 130,1 kilométert tekertem le 5 óra 08 perc 58 másodperc alatt. Amiután lefürödtem elmentem gyalogolni, sétálni, hogy a lábaim egy kicsit lelazuljanak és másmilyen mozgást iss végezzenek. Ezélrt legyalogoltam 16,83 kilométert. A mai napon mindössze ezt a két mozgást csináltam meg, de edzés szempontból ez több volt, mintha edzettem volna rendesen bent a cégnél. Hiszen több, mint 5 órán keresztül mozogtam folyamatosan. A héten ezzel együtt 22 edzésem és mozgásom volt, ami 2-vel több, mint a napi 4 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten zárva van az uszoda egészen jónak mondható

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr8914887726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása