HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4486. ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.20. 22:08 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 19,73 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után ébredtem, de nem keltem fel, hanem lustálkodtam egyet. 7 óra előtt azért kikeltem az ágyból. A délelőtt folyamán az asszony bringáját kellett megcsinálnom, mert lyukas lett a hátsó kereke. Azért edzettem egyet. Amint elkészültem megcsináltam az alkarozást. A szerszámokat összeszedtem, és utána elvégeztem az zsír égetőből egy sorozatot. Az asszony bringája agyváltós és ezért nem egyszerű a hátsó kerék kiszerelése. Volt a biciklin egy apró lyuk és ezért kicseréltem a belsőt. A kerék visszarakása után az agyváltót állítottam be, majd ki is próbáltam, hogy hogyan működik. Jó lett és pontosan lehet vele váltani. Majd folytattam az edzésemet. A deltázást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést egyhuzamban teljesítettem. Ezzel el is telt az az idő, amit itthon töltök, ha délutánra megyek dolgozni. A korai ebéd után mentem a céghez. Bent a cégnél ma is sok munkám volt. Azért szerencsémre volt annyi pihenésem, hogy a tolódzkodást és a lábazást megcsináljam. A munkaidőm alatt 19,73 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt, mint eddig minden nap a héten. Ezzel együtt a héten eddig összesen 36 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. Holnap még délutánra megyek dolgozni, majd szombaton és vasárnap délelőttös leszek. Remélem, hogy a hét utolsó két napján azért rendesen tudok majd edzeni és így jobb lesz az edzésátlagom.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1115483854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.