HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4490. ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.02.24. 18:31 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 4,27 kilogrammot sétáltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem fel. 7 óra sem volt, amikor elkészültem. Ahogy elkészültem azonnal elvégeztem az alkarozást. Aztán elkezdtem főzni. Közben megcsináltam a zsír égetőt és az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Amikor befejeztem a főzést, akkor végeztem el az oldalazást, a deltázást. A mai napon 4,27 kilométert gyalogoltam le. A mai napon mivel hétfő van ráálltam a mérlegre. A mai napon a mérleg 77,5 kilogrammot mutatott. 0,6 kilogrammal vagyok könnyebb, mint a múlt héten voltam. A BMI-m is csökkent, mert 23,91-es értékem van, a múlt héten meg 24,10 volt csak, vagyis majdnem 0,20-al volt kisebb ez az értékem. Remélem, hogy a jövő héten is ennyivel leszek könnyebb és ennyivel lesz jobb a BMI-s értékem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás alkarozás

Nr. 4487. ˝zsír égető˝+ ¬alkarozás¬ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ßitörésß + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.21. 21:33 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 19,14 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Amint elkészültem az asszonnyal eltekertünk az OBI-ba virágokat, meg néhány kerti szerszámot venni. Már majdnem 9 óra volt, amikor hazaértünk. Ezek után kezdtem el edzeni. A zsír égetőt csináltam meg először. Majd sorban következett az alkarozás, az itthoni erősítés, a deltázás, a kitörés és az oldalazás. Ezeket a mozgásokat folyamatosan, egyiket a másik után végeztem el. Majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél, annak ellenére, hogy péntek van, sok munkám volt. Annyi időt tudtam magamnak szakítani, hogy a tolódzkodást és a lábazást teljesíteni tudtam. Ehhez alig több, mint 5 perc kellett. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 19,14 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 45 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. Mivel holnap is dolgozni fogok, ezért nagyon bízom benne, hogy többet tudok edzeni és ezzel emelni tudom az edzésátlag számát is.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4486. ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.20. 22:08 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 19,73 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után ébredtem, de nem keltem fel, hanem lustálkodtam egyet. 7 óra előtt azért kikeltem az ágyból. A délelőtt folyamán az asszony bringáját kellett megcsinálnom, mert lyukas lett a hátsó kereke. Azért edzettem egyet. Amint elkészültem megcsináltam az alkarozást. A szerszámokat összeszedtem, és utána elvégeztem az zsír égetőből egy sorozatot. Az asszony bringája agyváltós és ezért nem egyszerű a hátsó kerék kiszerelése. Volt a biciklin egy apró lyuk és ezért kicseréltem a belsőt. A kerék visszarakása után az agyváltót állítottam be, majd ki is próbáltam, hogy hogyan működik. Jó lett és pontosan lehet vele váltani. Majd folytattam az edzésemet. A deltázást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést egyhuzamban teljesítettem. Ezzel el is telt az az idő, amit itthon töltök, ha délutánra megyek dolgozni. A korai ebéd után mentem a céghez. Bent a cégnél ma is sok munkám volt. Azért szerencsémre volt annyi pihenésem, hogy a tolódzkodást és a lábazást megcsináljam. A munkaidőm alatt 19,73 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt, mint eddig minden nap a héten. Ezzel együtt a héten eddig összesen 36 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. Holnap még délutánra megyek dolgozni, majd szombaton és vasárnap délelőttös leszek. Remélem, hogy a hét utolsó két napján azért rendesen tudok majd edzeni és így jobb lesz az edzésátlagom.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4485. ˝zsír égető˝ + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.19. 22:01 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, alkarozás: 2 x 2 x 40 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 18,39 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is 7 óra előtt keltem. Délelőtt folyamán itthon volt néhány kisebb feladatom, de más nem, ezért tudtam edzeni. A szokásos mozgásokat végeztem el, amit akkor szoktam, amikor délutános vagyok és van időm arra, hogy mozogjak. A sorrend persze mindig változik, hogy ne legyen annyira unalmas. A zsír égetővel kezdtem a mozgást. Az alkarozást és a deltázást a felkelésem és elkészülésem után szinte azonnal végeztem el. Aztán itthon végeztem azt a bizonyos feladataimat. A kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést egyhuzamban teljesítettem. Majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél ma is csak a tolódzkodásra és a lábazásra volt időm. Ez hozzávetőlegesen 10 perc volt. Sok munkám volt. A munkaidőm alatt 18,39 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 27 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. A hétvégén is dolgozni fogok és ezért remélem, hogy a hétvégére szép edzésátlagom lesz. De ez még a jövő zenéje.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4484. ˝zsír égető˝ + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.18. 21:54 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 17,95 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel már nem 6 órakor keltem, hanem csak valamivel 7 óra előtt. Ahogy elkészültem gyorsan megcsináltam a zsír égetőt, az alkarozást és a deltázást. Majd egy kis kerti munka volt soron. Az összegyűlt eső vizet eresztettem le a tartályból és osztottam szét a különböző edényekbe, hogy lehessen majd locsolni. Ez annyi időt vett igénybe, hogy nem lehet bevenni az edzéseim közé. Egy röpke fél óra alatt végeztem vele. Ezután folytattam az edzésemet, mozgásokat. A kitörést végeztem el a folytatásban, majd az oldalazás következett. Az ebéd előtt még teljesítettem az itthoni erősítés 300 darab karhajlítást. A korai ebédet követően, mentem dolgozni. Bent a cégnél sok feladatom volt, bár nem tudtam edzeni, csak annyi időm maradt az uszoda kinyitása előtt, hogy a tolódzkodást és a lábazást megcsinálhassam. A munkaidőm alatt 17,95 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is sikerült 9 edzést elvégeznem, bár ezt az itthoni mozgásoknak köszönhetem és nem a cégnél végzett mozgásoknak. Még szerencse, hogy itthon tudtam mozogni. A mai 9 edzéssel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem volt és ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4483. ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.17. 21:49 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 20,45 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma délutánra mentem dolgozni. Reggel 6 óra után valamivel ébredtem, de még lustálkodtam egy kicsit, majd keltem. Amikor elkészültem főztem egy ebédet, és közben edzettem is, ahogy a főzés megengedte. Az alkarozást, a deltázást és a kitörést még a kelés után csináltam meg. Az alkarozásban emeltem a mennyiséget, mert nem 2 x 30-t, hanem 2 x 40 darabot csináltam meg. Természetesen jobb és bal karral is. Az itthoni erősítést már a főzés közben, a konyha kövén végeztem el. A zsír égető következett. A főzés befejezése után az oldalazást teljesítettem, majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Még szerencse, hogy itthoni ennyit edzettem, mert bent a cégnél várt rám a délutános műszak átka. Nem volt időm edzeni. Sok volt a feladatom. Annyi időm volt csak, hogy a tolódzkodást és a lábazást megcsináljam. Mert nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 20,45 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt. Ez nem sok, de a héten délutános vagyok. Remélem, hogy így végig tudom csinálni a hetet. Mivel ma hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre Örömmel tudatom, hogy ismét fogytam, köszönhető a múlt heti sok edzésnek és persze annak, hogy kissé odafigyeltem az étkezésemre. A mai napon 78,1 kilogrammot mutatott a mérleg, vagyis 1,1 kilóval vagyok könnyebb, mint egy hete. A BMI-m is csökkent, mert 24,10-es értékem lett, a múlt heti 24,44-eshez képest. 0,34-el csökkent ez a szám. Remélem, hogy ezt a tendenciát tudom tartani a jövő hétre.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4477. ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2020.02.11. 15:26 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 4,33 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapos voltam. Ennek ellenére korán keltem, mert ma is be kellett utaznom Pestre, az orvoshoz. Ma végre rendelt és így fogadott is. 6 óra előtt keltem, készülődtem, majd az asszonnyal bementünk Pestre. Fél 11 óra volt, amikor hazaértünk. Itthon sok mindent nem kellett végeznem, ezért tudtam edzeni. Ma is a szokásos 7 féle mozgást hajtottam végre, amit szoktam, amikor délutánra megyek dolgozni. Tegnap is ezeket csináltam meg, csak éppen más sorrendben. Az ebéd előtt megcsináltam az összes mozgást. Az alkarozás után a zsír égetőt végeztem el. Az oldalazást követően a kitörést teljesítettem, majd a deltázás 2 x 100 darabját csináltam meg. Az itthoni erősítés volt az utolsó mozgás a mai napon. A mai napon 4,33 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 7 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 14 edzésem volt. Ez pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás alkarozás

Nr. 4476. ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2020.02.10. 17:26 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 7,23 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy ma szabadnapos voltam, korán keltem. 5 óra körül keltem és készülődtem. Pestre kellett mennem orvoshoz. Mivel most jártam először ezen a helyen, ezért korán értem oda az asszonnyal. Ő is elkísért. Vártunk, majd az asszisztensnő szólt, hogy a doktor ma nem fog jönni, ezért holnap menjek vissza. 10 óra elmúlt, amikor hazaértünk. Mivel mára más feladatom nem volt betervezve, ezért tudtam egy kicsit mozogni. A mozgásokat egymás után, folyamatosan végeztem el. Az alkarozás után a deltázás következett, majd a kitörést csináltam meg. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem, majd az oldalazást és az itthoni erősítést végeztem el. A mai napon 7,23 kilométert gyalogoltam le. A hetet ezzel a 7 edzéssel indítottam el. holnap ismét bemegyek Pestre, majd szerdától elkezdek dolgozni. Mivel ma hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. Idén először sikerült bemennem 80 kiló alá. A mérleg 79,2 kilogrammot mutatott. Egy teljes kilót fogytam a múlt heti méréshez képest. A testtömeg indexem 0,31el lett kisebb az előző héthez viszonyítva. Szóval jól állok és remélem, hogy a jövő héten is hasonló eredményt tudok majd elérni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás alkarozás

Nr. 4475. ¬alkarozás¬ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.02.09. 17:07 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 3,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel még nem volt 7 óra, amikor felkeltem. Azonnal készülődtem és eltekertem vásárolni. Amikor végre hazaértem, mindjárt elkezdtem edzeni. Az összes mozgást egyben végeztem el. Az alkarozást, a kitörést, az oldalazást, a deltázást egy huzamban végeztem el. A mai napon 3,37 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 85 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 12 edzéses átlag. A hetem jól alakult és remélem, hogy a jövő hetem is így alakul!

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Alkarozás 7 alkalom 840 darab
2140 darab
Erősítés 3 alkalom 1800 gyakorlat
4800 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 3 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 2.600 darab
4 ütemű fekvőtámasz 5 alkalom 250 darab 600 darab
Ugrálókötelezés 5 alkalom 2500 darab 6000 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 5 alkalom 15 kilométer 47 kilométer
Hasazás 5 alkalom 25 perc 60 perc
Itthoni erősítés 6 alkalom 1800 darab 10.700 darab
Gladiátor 5 alkalom 5 sorozat 13 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 4.200 darab
Zsírégető 6 alkalom 6 sorozat 39 sorozat   
Sétálás 7 alk. 94,97 kilométer 565.00 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 8.400 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 2.520 darab
Lábazás 5 alkalom 100 darab 520 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás oldalazás deltázás alkarozás

Nr. 4474. ^deltázás^ + ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2020.02.08. 16:32 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás. 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 3,13 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap este 10-ig bírtam fenn maradni. Tovább nem bírtam az éjszakázást. Ma szabadnapos voltam és ezért akartam tegnap sokáig fenn maradni. De nem ment. Az egész éjszakát végig aludtam, majd reggel 6 óra után ébredtem fel. Azért fél 7-ig még ellustálkodtam, de tovább már nem bírtam. Felkeltem és elindultam vásárolni. A vásárlás után már sok dolgom nem volt itthon. Csak edzenem kellett. A deltázást és az alkarozást még a vásárlás előtt itthon elvégeztem. A vásárlás után a további mozgásokat egyszerre teljesítettem. Így a zsír égetőt, az oldalazást, a kitörést és az itthoni erősítést egyben végeztem el. A mai napon 3,13 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 7 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 80 edzésem volt. Ez 2-vel több, mint a napi 13 edzéses átlag. Ez nagyon szép átlag edzésszám, de még hátra van egy nap a hétből.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás szaunázás oldalazás itthoni erősítés deltázás alkarozás

Nr. 4471. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőttámasz× + /futás/ + ¬alkarozás¬ + ˘sétálás˘

2020.02.05. 17:24 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 19,19 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is hajnali 3:30kor keltem. Már az óra csörgése előtt felébredtem és így mire megszólalt az órám már a fürdőszobában voltam. Gyorsan elkészültem, majd mentem dolgozni. Beérve a céghez először a kötelező feladatokat végeztem el, majd elkezdtem edzeni. Éjjel hatalmas szél volt, de legalább nem esett az eső. Így a pavilonban a tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést csináltam meg, bemelegítésként. 10 perc alatt végeztem ezekkel a mozgásokkal. A deltázást és a zsír égetőt épületben végeztem el. Utána ismét a szabadban edzettem, mert végre a héten meg tudtam csinálni a 6 x 100 darabos erősítést saját testsúllyal. A gladiátort már az uszodában teljesítettem. A hasazást követően az ugrálókötelezés  volt soron. A mai napon csak kétszer akadtam bele a kötélbe. A 4 ütemű fekvőtámasz után futottam a szokásos 3 kilométeremet a medence körül. Nem néztem az időmet, csak lefutottam a távot. Utána elkezdtem dolgozni. Amikor hazaértem azonnal megcsináltam az alkarozást. A munkaidőm alatt 19,19 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 15 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 43 edzésem volt. Ez eggyel több, mint a napi 14 edzéses átlag. A hetem szépen alakul, de még sok van belőle hátra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4470. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷odalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ¬alkarozás¬ + ˘sétálás˘

2020.02.04. 17:34 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 17,03 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem. Tegnap korán lefeküdtem és szinte végig aludtam az éjszakát. Az óra csörgése előtt megébredtem, de megvártam a csörgést. Ahogy megszólalt az óra, azonnal keltem, készülődtem és mentem dolgozni. Éjjel nem esett semmi, míg tekertem be a céghez elkezdett esni az eső. Így ma is elmaradt a saját testsúllyal végzett erősítés, amit a szabadban tudok csak megcsinálni. Ahogy beértem a céghez, először elvégeztem a kötelező feladataimat, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban, bemelegítésként csináltam meg. A deltázást már épületben végeztem el, a zsír égetővel együtt. A gladiátort már az uszodában teljesítettem. A hasazás után az ugrálókötelezés következett. A mai napon 1-szer akadtam bele a kötélbe. A 4 ütemű fekvőtámasz után a futást teljesítettem. Ma jól ment a futás, bár az időt nem néztem. Lazán tudtam futni. Aztán elkezdtem dolgozni. Amikor hazaértem azonnal megcsináltam az alkar erősítést. A munkaidőm alatt 17,03 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 28 edzésem volt. Ez pontosan napi 14 edzéses átlagnak felel meg. Nagyon bízom, hogy holnap már tudok erősítést is végezni a szabad levegőn, nem fog esni az eső.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4469. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőttámasz× + /futás/ + ¬alkarozás¬ + ˘sétálás˘

2020.02.03. 18:02 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 20,65 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnali 3:30-kor keltem, mert délelőttös voltam. Az egész héten így fogok dolgozni. Amikor megszólalt az óra, azonnal keltem, készülődtem és mentem dolgozni. Az éjjel elkezdett esni az eső. Mikor elindultam még csak csöpögött az eső, de mire beértem a céghez már rendesen esett. El is áztam rendesen. Miután kiteregettem a ruháimat, elsőként a kötelező feladataimat végeztem el, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban esőzés közben, bemelegítésként csináltam meg. A deltázást már épületben végeztem el, a zsír égetővel együtt. Majd az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátorból egy sorozatot teljesítettem, majd a hasazás következett. Az ugrálókötelezésben most volt az első esett, hogy amikor 500-t ugrálok, egyetlen egyszer sem akadtam bele, vagy léptem rá a kötélre. Megállás nélkül ugráltam le az 500 darabot. A 4 ütemű fekvőtámasz után lefutottam a 3 kilométert, aminek a végét hajtottam meg. Utána elkezdtem dolgozni. Hazaérve az első feladatom az volt, hogy az alkar erősítés elvégezzem. A munkaidőm alatt 20,65 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 14 edzésem volt. Ezzel kezdtem el a hetemet. Ma, mivel hétfő van, ráálltam a mérlegre és ismét fogytam. A mérleg 80,2 kilogrammot mutatott a mérleg. Ez 0,6 kilóval kevesebb, mint a múlt héten volt a súlyom. Ezért a BMI-m is csökkent. 0,18-al kevesebb, mint a múlt héten volt, mert most 24,75-t számoltam ki. Remélem, hogy a jövő héten is ilyen eredményekről tudok majd beszámolni.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4468. ¬alkarozás¬ + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.02.02. 17:45 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 1,84 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után ébredtem és keltem fel. Ma nem volt sok dolgom, csak egy kis itthoni tennivaló. Persze edzettem is. Az összes mozgást együtt hajtottam végre. Az alkarozással kezdtem, majd folytattam a zsír égetővel és az oldalazással. A kitörést a deltázás követte. A mai napon 1,84 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 59 edzésem volt. Ez az egyik legtöbb, amit a délutános héten edzettem. A jövő héten délelőttös leszek és remélem, hogy többet tudok majd edzeni.

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Alkarozás 7 alkalom 840 darab
1320 darab
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
3000 gyakorlat
Úszás 1 alkalom 1 kilométer 3 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 2.100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 350 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 3500 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 32 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 35 perc
Itthoni erősítés 6 alkalom 1800 darab 8.900 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 8 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 3.500 darab
Zsírégető 7 alkalom 7 sorozat 33 sorozat   
Sétálás 7 alk. 119,07 kilométer 470.03 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 7.000 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 2.100 darab
Lábazás 5 alkalom 100 darab 420 darab

 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás deltázás alkarozás

Nr. 4467. ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.02.01. 17:23 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 4,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után valamivel keltem. Amikor elkészültem, az első feladatom az volt, hogy a tegnap elmaradt vásárlásokat elvégezzem. Voltam A SPAR-ban, a hentesnél, a zöldségesnél. Ezeket a vásárlásokat két menetben hajtottam végre. Utána elkezdtem főzni. A főzés előtt gyorsan megcsináltam a zsír égetőt és az itthoni erősítést. Ahogy haladtam előre a főzésben és volt időm, akkor gyorsan elvégeztem a kitörést és az oldalazást. 12 óra után fejeztem be a főzöcskét. Ekkor teljesítettem az alkarozást és a deltázást. Aztán voltunk az asszonnyal az OBI-ban, majd innen hazaérve mára már mást nem is csináltam. A mai napon 4,69 kilométert gyalogoltam le. A mai nap folyamán 7 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 53 edzésem volt. Ez 5-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Már csak 1 nap van hátra a hétből és remélem, hogy tudom hozni a napi 8 edzéses átlagot. De ez majd csak holnap fog kiderülni. 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás alkarozás

Nr. 4466. ßkitörésß + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝+ =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + (úszás) + ˘sétálás˘

2020.01.31. 21:43 Gabbá

Kitörés: 60 darab gyakorlatt, alkarozás: 2 x 2 xx 30 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, úszás: 1000 méter + TEÁ leúszása, sétálás: a munkaidőm alatt 26,50 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel elaludtam, mert már majdnem fél 8 volt, amikor felébredtem. Azonnal kiugrottam az ágyból. Mivel esett az eső, nem mentem el vásárolni. Persze az eső elállt, de már akkor, amikor nem volt időm. Ezért edzettem egyet. Folyamatosan edzettem helyette. A mozgásokat egyszerre végeztem el. A kitörés után következett az alkarozás, deltázás. A zsír égetőt követte az itthoni erősítés és az oldalazás. A korai ebéd után mentem dolgozni. Ma nem volt annyi feladatom és ezért a tolódzkodás és a lábazás elvégzése után volt időm úszni. A tenyérellenállással úsztam le az egy kilométert. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 26,50 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 10 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig 46 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 9 edzéses átlag. A héten ezzel elteltek a munkanapok, már csak a hétvégi két nap van hátra. Itthon kell mozognom, de nem tudom, hogy ebből hogyan jövök majd ki, vagyis mennyit és hogyan tudok edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4465. ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.30. 21:25 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,89 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt ébredtem és azonnal keltem. Ma is főztem. A főzés előtt és után mozogtam. Előtte megcsináltam az alkarozást, a deltázást és a kitörést. A főzés után, már majdnem fél 10 volt, amikor elvégeztem az oldalazást, az itthoni erősítést és a zsír égetőt. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél, ha itthon nem edzettem volna, akkor nem tudtam volna mozogni, mert annyi feladatom volt. Szóval utol ért volna a délutános műszak átka. De mivel itthon aránylag sokat edzettem, azért csak annyi időm volt, hogy a tolódzkodást és a lábazást teljesítsem. A munkaidőm alatt 21,89 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 36 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. A hetem szépen alakul. már csak egy munkanap van hátra és utána jön két nap pihenő. Ez alatt is edzenem kell, hogy minél jobb edzésátlagot érjek el.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4464. ^deltázás^ + ßkitörésß + ¬alkarozás¬ + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.29. 21:36 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 20,77 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel már 7 órakor felébredtem. Némi lustálkodás után keltem, készülődtem, majd mentem vásárolni. A vásárlás közel egy órán keresztül tartott. Innen haza érve elkezdtem edzeni. Amit lehetett azt délelőtt folyamán meg akartam csinálni, nehogy utolérjen a délutános műszak átka, és ne legyen lehetőségem edzeni. Ezt persze előre nem tudhatom, hogy mi fog várni bent a cégnél és ezért biztos, ami biztos, inkább itthon mozgok annyit amennyit csak tudok. A deltázást, a kitörést és az alkarozást egyben, folyamatosan csináltam meg. Majd elrakodtam, a vásárlásom eredményét és után következett az itthoni erősítés. a zsír égető és az oldalazás. A korai ebéd után mentem dolgozni. Jó volt, hogy hat mozgást itthon megcsináltam, mert bent volt feladatom éppen elég. Annyi időm volt edzeni, hogy a tolódzkodást és a lábazást elvégezzem. Ehhez hozzávetőlegesen 5 percre volt szükségem. A munkaidőm alatt 20,77 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 27 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. A hetem nagyon szépen alakul, de még van belőle hátra 2 munkanap és a hétvége. Nagyon bízom benne, hogy itthon tudok majd rendesen mozogni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4463. ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.28. 21:58 Gabbá

Alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,73 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Az éjszaka megjött melegfront hatására, reggel sokáig aludtam. Már fél 8 is elmúlt mikor felkeltem. Ekkor látom, hogy havazik. Délelőtt eső, havazás, ónos eső váltakozott, majd a végén már nem esett, csak olvadt, mert még melegebb lett. A délelőtt azon részét amit itthon töltök, ha délutános vagyok, ezzel majdnem el is telt. Azért volt időm arra, hogy eddzek egyet. Az alkarozást és a deltázást egyszerre végeztem el, mikor a felkelés után elkészültem. A kitörést, a zsír égetőt és az oldalazást szintén egyszerre csináltam meg, a hó söprés után. A korai ebéd előtt gyorsan elvégeztem az itthoni erősítést. Az ebéd után mentem dolgozni. Jó volt, hogy itthon aránylag, mindent megcsináltam, mert a cégnél ma nem volt sok időm mozogni. Csak arra volt körülbelül 5 percem, hogy a tolódzkodást és a lábazást teljesítsem. A munkaidőm alatt 21,73 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem volt. Ez azt jelenti, hogy napi 9 edzéses átlagot teljesítettem eddig a héten. Ez nagyon jónak mondható, hiszen délutános vagyok és még nem ért utol a "délutános műszak átka".

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4462. ˝zsír égető˝+ ßkitörésß + ^deltázás^ + ¬alkarozás¬ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.27. 22:03 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás,  oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,65 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem. Délelőtt sok dolgom nem volt, csak főztem. Sajtmártásos csirke húst csináltam. Közben azért edzettem is. A zsír égetővel kezdtem. Majd a kitörés következett. Aztán főztem és amikor volt egy kis időm, akkor egy-egy mozgást végeztem el. A deltázást az alkarozás következett. A főzés végén teljesítettem egyben az itthoni erősítés 3 x 100 darab karhajlítását és az oldalazást 2 x 50 darab  oldal erősítés. Majd  a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sok feladatom volt és szerencsém volt azzal, hogy itthoni aránylag sok mozgást végeztem el. Csak annyit időm maradt, hogy az uszoda nyitása előtt a tolódzkodást és a lábazást meg tudtam csinálni. Majd elkezdtem dolgozni. Munkaidőm alatt 21,65 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt és ez, ahhoz képest, hogy délutános voltam, egészen jónak mondható. Mivel ma hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. A súlyom 10 dekával több, mint egy hete. Hiába a hétvége és az, hogy tél van (többet eszem), a sok mozgás ellenére  is súly növekedést okozott. Szerencsémre csak 10 dekát. A BMI-m is egy picivel több, mint a múlt héten. Nagyon bízom benne, hogy a jövő héten ismét könnyebb leszek, ha mérem magam.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4461. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + /futás/ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘ + ¬alkarozás¬

2020.01.26. 20:19 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a munkaidőm alatt 30,22 kilométert gyalogoltam le, alkarozás: 2 x 3 x 30 darab alkar erősítés,

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem, annak ellenére, hogy ma vasárnap van. Azonnal keltem, amikor az órám megcsörrent. Készülődtem és mentem dolgozni. Bent a cégnél először a kötelező feladataimat végeztem el, majd elkezdtem dolgozni. Éjjel befelhősödött és ezért nem volt hideg. Ennek ellenére beöltöztem, de nem kellett volna annyira. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg. Mivel beöltöztem, ezért a végére megizzadtam. Hozzávetőlegesen 10 perc alatt végeztem el ezeket a mozgásokat, mint bemelegítés. A deltázást és a zsír égetőt már épületben végeztem el. Majd az erősítés következett. Ezt ismét a szabadban teljesítettem. A gladiátort már az uszodában csináltam meg. A hasazás után lefutottam a szokásos 3 kilométeremet. Csak lefutottam a távot, nem hajtottam. A hét élménye következett, mert szaunáztam egy teljes órát. Utána elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 30,22 kilométert gyalogoltam le. Ahogy hazaértem a munkából megcsináltam az alkarozás 120 gyakorlatát. A mai napon 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 87 edzésem volt. Ez 3-al több, mint a napi 12 edzéses átlag. Az idei évben ez volt a legtöbb edzés számom egy héten. Szóval jó volt ez a hetem.

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Alkarozás 4 alkalom 480 darab
480 darab
Erősítés 5 alkalom 3000 gyakorlat
3000 gyakorlat
Úszás 2 alkalom 2 kilométer 2 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 1.600 darab
4 ütemű fekvőtámasz 4 alkalom 200 darab 350 darab
Ugrálókötelezés 4 alkalom 2000 darab 3500 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 5 alkalom 15 kilométer 32 kilométer
Hasazás 5 alkalom 25 perc 35 perc
Itthoni erősítés 7 alkalom 2100 darab 7.100 darab
Gladiátor 5 alkalom 5 sorozat 8 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 2.800 darab
Zsírégető 7 alkalom 7 sorozat 26 sorozat   
Sétálás 7 alk. 98,99 kilométer 350.96 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 5.600 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 1.680 darab
Lábazás 5 alkalom 100 darab 320 darab

 

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás szaunázás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4460. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + (úszás) + ˘sétálás˘ + ¬alkarozás¬

2020.01.25. 18:37 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 1 x 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, úszás: 1000 méter (400 gy., 100 m., 400 h., 100 m.) leúszása, sétálás: a munkaidőm alatt 18,86 kilométert gyalogoltam le, alkarozás: 2 x 2 x 30 darab alkar erősítés.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy ma szombat van, 3:30-kor keltem. Az éjszakát végig aludtam, és csak az óra csörgésére ébredtem fel. Azonnal keltem, készülődtem, majd mentem dolgozni. A cégnél először a kötelező feladatokat végeztem el. Majd elkezdtem edzeni. Nem volt rossz idő, nem volt hideg, de fújdogált a szél, amitől olyan érzetem volt, hogy hideg van. Ezért a tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítés a lehető leggyorsabban csináltam meg a pavilonban, mint bemelegítés. A végére kissé meg is izzadtam. Ezért sapkát és nyaksálat vettem fel, hogy ne fázzak az erősítés közben. A deltázást és a zsír égetőt már egy épületben végeztem el. Majd ismét a szabad levegőn folytattam az edzésemet, az erősítéssel. Ahogy már említettem még több meleg ruhát vettem magamra. Amikor ezt  a mozgást teljesítettem a szél fel is erősödött. Az erősítés befejezése után az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátorból egy sorozatot csináltam meg, majd a hasazás következett. Az ugrálókötelezésben ma is aránylag sokszor akadtam bele a kötélbe, vagy léptem rá. De azért pár megállással kevesebbszer, mint tegnap. A 4 ütemű fekvőtámasz után a futás nehezen kezdődött, a végére azért sikerült kilazulnom és gyorsabban ment a második része, mint az első 20 kör. Az úszást élveztem annak ellenére, hogy nem a vízen, hanem a vízben úsztam. Utána elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,86 kilométert gyalogoltam le. A munkából hazaérve megcsináltam az alkarozást. Ma változtattam az adagon, mert nem 2 x 3 x 20-t, hanem 2 x 2 x 30 darabot csináltam meg. A mai napon 16 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 73 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 12 edzéses átlag. A hetem szuperül alakul és már csak egy nap van belőle hátra.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4459. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘ + ¬alkarozás¬

2020.01.24. 17:27 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 ugrálás kötéllel,  4 ütemű fekvő támasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 16,70 kilométert gyalogoltam le, alkarozás: 2 x 30 x 20 darab alkar erősítés 10 kilogrammal. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem. Az éjszakát végig aludtam és csak az óra csörgésére ébredtem fel. Amikor megszólalt az órám, azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. Mentem dolgozni. Bent a cégnél a kötelező feladataimat végeztem el, elsőként. Majd elkezdtem edzeni. Éjjel nem volt, de hideg ködös, párás idő volt. Ezért beöltöztem és amikor kint voltam a szabad levegőn, a lehető leggyorsabban hajtottam végre az adott mozgásokat. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörés, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. Mivel a szabad levegőn csináltam meg ezeket a mozgásokat, ezért 10 percen belül végeztem velük. A deltázást és a zsír égetőt már épületben végeztem el. Az erősítést ismét a szabadban teljesítettem. Mivel saját testsúllyal végeztem a 6 x 100 darab mozgást és ülni is kellett ezért a fenekem alá egy jó vastag törülközőt tettem. Ezek után már az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátor után a hasazás következett. Az ugrálókötelezésben ma is sokszor megálltam, vagy ráléptem a kötélre. Nem megy mostanában az ugrálókötelezés, mert nagyon sokszor megakadok. A 4 ütemű fekvőtámasz elvégzése után a futás következett. Ma ment a legjobban a futás, mert 18 percen belül futottam le a 40 kört. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 16,70 kilométert gyalogoltam le. Amikor hazaértem elvégeztem az alkarozást. A rövid szériát csináltam meg. A tegnaptól végzett mozgás az újdonság erejével hat, bár érzem az alkaromat. Szerintem ez így lesz még pár napig. A mai napon 15 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 57 edzésem volt. Ez 2-vel több, mint a napi 11 edzéses átlag. A hetem szépen alakul.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4458. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + (úszás) + ¬alkarozás¬ + ˘sétálás˘

2020.01.23. 17:21 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, úszás: 1000 méter (5 x 200: gy, h, m, gy, h,) leúszása, alkarozás: 2 x 3 x 20 darab alkar erősítés 10 kilogrammal, sétálás: a munkaidőm alatt 13,24 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban is 3:30-kor keltem. Tegnap a sok edzés okán, korán lefeküdtem. Nem volt még este 8 óra, amikor én már az ágyban voltam. Az éjszakát végig aludtam, és csak az óra csörgésére ébredtem fel. Azonnal keltem, készülődtem, majd mentem dolgozni. Bent a cégnél először a kötelező feladatokat végeztem el. Utána elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg. Ma éjjel csillagos volt az ég és ennek köszönhetően hideg volt. Ezért ezeket a mozgásokat a lehető leggyorsabban csináltam meg, mert nem akartam megfázni. A deltázást és a zsír égetőt már egy épületben végeztem el. Majd az erősítést ismét a szabad levegőn teljesítettem. A saját testsúllyal végzett mozgásoknál a popsim alá tettem egy törülközőt, hogy a hideg, vasra ülve ne fázzak fel. Ezt a mozgást is gyorsan teljesítettem. A gladiátort és a hasazást már az uszodában csináltam meg. Az ugrálókötelezésben ma is sokszor akadtam bele, vagy léptem rá a kötélre. A 4 ütemmű fekvőtámasz után lefutottam a 3 kilométeremet. Ma egy kicsit már csipkedtem magam, mert 19 percen belül futottam le a 2 x 20 kört a medence körül. Majd idén először úsztam egy ezrest. az úszásnemeket 200 méterenként váltogattam. Jól esett ez a kis más jellegű mozgás és egy kicsit ki is lazultam. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm végén voltam a LIDLbe vásárolni, ahol vettem egy alkar erősítőt. Ezt persze ki is próbáltam. Elsőre mindkét karral 3 x 20 darabot csináltam meg. A lehető legkönnyebb súllyal végeztem el ezt az új mozgást. El is fáradtak a karjaim. A mai napon munkaidőmben 13,24 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 16 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 42 edzésem volt. Ez kettővel több, mint a napi 10 edzéses átlag. Szépen alakul a hetem. Remélem, hogy továbbra is tudok ennyit edzeni, mikor dolgozom.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

Nr. 4457. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2020.01.22. 17:10 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 xx 100 darab erősítés saját testsúllyal, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab  4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer, azaz 2 x 20 kör lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 12,41 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:30 kor keltem. A héten ma keltem először ilyen korán. Amikor megszólalt az óra, azonnal ugrottam az ágyból és készülődtem. Mivel éjjel betört egy enyhe melegfront és ezért éjfél táján felébredtem és nehezen tudtam visszaaludni. de azért sikerült. Amint elkészültem, mentem dolgozni. Bent a cégnél az első feladatom az volt, hogy a kötelező feladataimat elvégeztem, majd elkezdtem edzeni. A meleg front még tartott, ezért a saját testsúlyos erősítést is beillesztettem a programomba. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg. Ezeket a mozgásokat a szabadban csináltam meg, bemelegítésként. A deltázást és a zsír égetőt már épületben végeztem el. Ahogy már említettem az erősítést is elvégeztem. Ezt a 6 x 100 darab mozgást ismét a szabadban végeztem és mivel meleg front volt, nem volt különösebben veszélyes a szabadban tartózkodás. Azért amennyire lehetett ezeket a mozgásokat meghajtottam. A következő mozgásokat már az uszodában teljesítettem. A gladiátor után a hasazás következett. Az ugrálókötelezésben sokszor megálltam, vagy akadtam bele a kötélbe. De azért megcsináltam az 500 darab ugrálást. A 4 ütemű fekvőtámaszok után lefutottam a 3 kilométert (2 x 20 kört) a medence körül. Ma nem futottam tempót, csak lefutottam a távot. Nem törtem össze magam. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 12,41 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 26 edzésem volt. Ez 2-vel több, mint a napi 8 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten csak ma kezdtem el dolgozni, egészen jónak tekinthető.

 

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor erősítés sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4456. ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ßkitörésß + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2020.01.21. 17:53 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, kitörés. 60 darab gyakorlat, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 4,28 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A héten ma volt a második szabadnapom. Vagyis ma sem dolgoztam. 7 óra után keltem fel. elsőként eltekertem a postára, csekkeket befizetni, majd a boltba mentem bevásárolni. Amikor hazaértem, főztem és sütöttem ebédre. Csináltam egy kis gordonbluet és hasábburgonyát sütöttem ki. A főzés közben volt időm edzeni is. A deltázást még a felkelés után végeztem el. A boltból hazaérve csináltam meg az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását és a kitörést. A konyhai munka közben végeztem el a kitörést, a zsír égetőt és az oldalazást. A mai napon 4,28 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem volt, ami pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. Ez nem sok, de két napig itthon voltam. Holnap már dolgozom és délelőttös leszek és reményeim szerint tudok majd rendesen edzeni is. A héten viszont vasárnapig fogok dolgozni, vagyis lesz reményem arra, hogy a héten sokat fogok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4455. ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2020.01.20. 16:25 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 3,28 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapom volt és ezért 7óráig aludtam, pihentem. Nem volt semmiféle feladatom itthon, csak a szokásos tennivalók. Ezért tudtam edzeni. A szokásos mozgásokat csináltam meg. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Az oldalazásból 2 x 50 darabot végeztem el. A kitörés 60 gyakorlata után a deltázást hajtottam végre. Ebben 2 x 100 darabot teljesítettem 1-1 kilogrammos kar súlyokkal. Egyes mozgások között mindig volt egy kis tennivalóm. Az itthoni erősítésből 300 darab karhajlítást csináltam. A mai napon mindössze 3,28 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Mivel hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. A múlt heti edzéseknek köszönhetően 80,7 kilogrammos vagyok. Ez az érték jobb is lehetett volna, ha a hétvégén nem engedem el magam. A múlt héthez képest 0,6 kilogrammal vagyok könnyebb. A BMI-m is javult, mert 24,81-es értékem lett. Az előző héthez viszonyítva 0,28 értéket javultam. Remélem, hogy a jövő héten sikerült bemennem 80 kilogramm alá. Holnap még szabadnapos vagyok, majd elkezdtek dolgozni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4454. ^deltázázás^ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + ˘sétálás˘

2020.01.19. 17:38 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab deltázás 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat. sétálás: a mai napon 5,87 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy a mai napon szabadnapos vagyok, 7 óra után valamivel felkeltem. Mivel a mai napon nem volt sok tennivalóm, ezért a mozgásokat egyben, folyamatosan végeztem el. A deltázást, mindjárt a felkelés után csináltam meg. Amikor elkészültem, vagyis túl voltam a szokásos reggeli szertartásokon, elvégeztem az oldalazást és a kitörést. Mivel ma más feladatom nem volt, csak 5,87 kilométert gyalogoltam le- A mai napon mindössze ezt a 4 mozgást végeztem el. A héten eddig összesen 65 edzésem és mozgásom volt, ami 2-vel több, mint a napi 9 edzéses átlag.  Ez nem sok, de délutános is voltam a héten, illetve szabadnapom is volt. Ez ahhoz képest egészen jónak mondható.

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Lábazás 5 alkalom 100 darab 120 darab
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 1.100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 3 alkalom 150 darab 150 darab
Ugrálókötelezés 3 alkalom 1500 darab 1500 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
0 óra 0 perc
Futás 3 alkalom 9 kilométer 18 kilométer
Hasazás 3 alkalom 15 perc 15 perc
Itthoni erősítés 6 alkalom 1800 darab 5.000 darab
Gladiátor 3 alkalom 3 sorozat 3 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 2.100 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
0 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Zsírégető 6 alkalom 6 sorozat 19 sorozat   
Sétálás 7 alk. 111,1 kilométer 251.97 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 4.200 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 1.260 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4453. ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2020.01.18. 16:45 Gabbá

Kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 4,36 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapom volt és ezért tudtam volna aludni. De nem sikerült, mert 7 órakor már felkeltem. A mai napon vásárlás volt a feladatom és ezek után kezdtem el edzeni. Már délelőtt 11 óra is elmúlt, amikor elkezdtem mozogni. Az összes mai mozgást egyben, folyamatosan végeztem el. A kitörést követően az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása következett. Ezek után az oldalazás és a deltázás következett. Végül a zsír égetőből csináltam meg egy sorozatot. A mai napon 4,36 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt és ezzel együtt a héten eddig összesen 61 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 10 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten csütörtökön és pénteken délutános voltam egészen jónak mondható. De a hétből még hátra van egy nap és ez is hozzájárul ahhoz, hogy mennyi lesz az edzés átlagom s héten.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4452. ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.17. 21:58 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 22,51 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A műszak váltás megtette hatását. A délelőttös műszakról átállni a délutánosra nem jött jól nekem. Tegnap későn tudtam csak lefeküdni, ezért aztán ma (amikor is még délutános vagyok) csak majdnem 8 órakor tudtam felkelni. Nagyon húzott az ágy, annak ellenére, hogy 3:30-kor megébredtem és majdnem felkeltem, mondván, hogy dolgoznom kell. Visszaaludtam, viszont nem akárhogyan. Mire elkészültem már majdnem mehettem dolgozni. Azért elsétáltam a boltba, mert volt vásárolni valóm. Azért volt annyi időm, körülbelül 20 - 25 perc, hogy itthon mozogjak. A mozgásokat egyben végeztem el. A deltázás után az itthoni erősítés következett. A zsír égetőt követte a kitörés és az oldalazás. Ezzel el is telt az az idő, amit itthon töltök, amikor délutános műszakom van. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél volt feladatom és ezért csak annyi időm maradt, hogy a tolódzkodást és a lábazást elvégezzem. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 22,51 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 55 edzésem volt. Ez pontosan napi 11 edzéses átlagnak felel meg. ez egészen jónak mondható, ha azt veszem figyelembe, hogy két napon át délutános voltam.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4451. ˝zsír égető˝ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.16. 21:59 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 23,33 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon délutános voltam és ezért jó sokáig aludtam, pihentem. Már majdnem fél 8 volt, amikor kibányásztam magam az ágyból. Délelőtt nem volt sok dolgom, csak boltba mentem kenyérért, meg újságokért. Volt időm itthon is mozogni, edzeni. A zsír égetővel kezdtem. A deltázással folytattam. Közben azért itthon is tevékenykedtem. Az oldalazást, a kitörést és az itthoni erősítést egy huzamban végeztem el. A délelőtt azon része, amit itthon töltök, ha délutánra megyek dolgozni szinte el is telt. A korai ebéd után mentem dolgozni. Jó volt, hogy itthon aránylag sokat mozogtam, mert bent a cégnél nem volt sok lehetőségem edzeni. Annyi időm volt, hogy a tolódzkodást és a lábazást el tudtam végezni. A munkaidőm alatt viszont sokat gyalogoltam, mert 23,33 kilométert tettem meg. A mai napon 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 47 edzésem volt. Ez 3-al több, mint a napi 11 edzéses átlag. Egészen jó ez, főleg annak tükrében, hogy a héten ma és holnap is délutános vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4450. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2020.01.15. 16:56 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 18,01 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem. Tegnap este már 8 óra előtt lefeküdtem, mert két napi erősebb edzés hatására elfáradtam és húzott az ágy. Éjjelt végig aludtam, csak az óra csörgése keltett. Bár tudtam volna még aludni, de azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem, mentem dolgozni. Bent a cégnél először a kötelező feladataimat végeztem el, majd elkezdtem edzeni. Ma hajnalban hideg, nyirkos és párás volt a levegő. Szerencsémre köd nem volt. Mivel hideg volt, azért a tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést, bár kint a pavilonban, szabad levegőn csináltam meg, a lehető leggyorsabban végeztem el ezeket a mozgásokat nehogy megfázzak. Bár felöltöztem, de a kezeim fáztak, de azért megcsináltam a mozgásokat. A deltázást és a zsír égetőt már épületben csináltam meg. Itt jegyzem meg, hogy sajnos úgy néz ki, hogy a konditermet nem tudjuk használni és így sok mozgástól el kell, hogy köszönjek. Ilyen mozgás a fekvenyomás, a triucepszezés, a vádlizás, a lábazás és a húzódzkodás. Ez utóbbit itthon tudom esetleg csinálni, de a többit nem. Marad a saját testsúlyos, kevés eszköz igényű mozgások. A gladiátort már az uszodában végeztem el. A hasazás után az ugrálókötelezés. Ma levettem a trikómat és egy kicsivel kevesebbszer álltma le, vagy akadtam bele a kötélbe. A 4 ütemű fekvőtámasz 50 darabja után a futás következett. Ma a futásban éreztem, hogy kissé elfáradtam, mert nem tudtam megismételni a hétfői és főleg a keddi futó teljesítményemet. Lefutottam a távot, de nem történt istráng szaggatás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,01 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 13 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 39 edzésem volt. Ez pontosan napi 13 edzéses átlagnak felel meg. Holnap délután fogok dolgozni és kíváncsi leszek, hogy utolér-e a délutános műszak átka.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4449. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2020.01.14. 17:19 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 xx 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, sétálás: munkaidőm alatt 18,38 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is hajnali 3:30-kor keltem fel. Mivel tegnap sikerült sokat edzenem, elfáradtam és ezért tegnap korán le is feküdtem. Végig aludtam az éjszakát és az óra csörgésére ébredtem fel. Azonnal kiugrottam az ágyból és mentem dolgozni és persze edzeni. Amikor beértem a céghez az első feladatom az volt, hogy a kötelező dolgokat elvégeztem. Aztán elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban, a szabadban csináltam meg. Mivel nyirkos, párás hideg volt, gyorsan kellett csinálnom ezeket a gyakorlatokat, mert nem akartam megfázni. Ezeket a mozgásokat 10 perc körül meg is csináltam. A deltázást és a zsír égetőt már épületben végeztem el, majd az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátor és a hasazás után következett a nagy hármas első része, az ugrálókötelezés. Ebben ma is sokszor megálltam, vagy léptem rá a kötélre. Azt vettem észre, hogy a trikóm ujjában akadt el sokszor a kötél. Miután levetettem, már csak egyszer akadtam bele a kötélbe. A 4 ütemű fekvőtámasz után lefutottam a 3 kilométeremet a medence körül. Jól ment a futás, mert 17 percnél alig több időbe telt a 40 kör lefutása. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,38 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 13 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 26 edzésem volt, ami pontosan napi 13 edzéses átlagnak felel meg. Szépen alakul a hetem.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4448. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2020.01.13. 17:42 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, ugrálókötelezés: 1 x 500 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 1 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer  (2 x 20 kör) lefutása a medence körül, sétálás: a mai napon 18,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:30-kor keltem, mert ma délelőttös voltam. Amikor megszólalt az óra, azonnal keltem és készülődtem. A céghez beérve, először a kötelező feladataimat végeztem el, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban, a szabadban csináltam meg, bemelegítésként. Éjjel nem volt nagyon hideg, de olyan párás, ködös idő volt.  A következő mozgásom a deltázás volt és a zsír égető. Ezt a két mozgást épületben végeztem el, majd az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátorból egy sorozatot teljesítettem. A hasazás után az ugrálókötelezés következett. Ezeket a mozgásokat régen csináltam és ezt éreztem is. Az ugrálókötelezésben sokszor álltam le, vagy léptem rá a kötélre. A 4 ütemű fekvőtámasz se ment olyan jól, mint tavaly. Ezekkel a mozgásokkal kissé elbíbelődtem és ezért a futásban tempót kellett futnom. Ez sikerült is, mert 18 percen belül futottam le a 3 kilométert a medence körül. Mindkét irányba futottam, hogy a lábaim egyformán terhelődjenek. A munkaidőm alatt 18,70 kilométert gyalogoltam le. Ma, mivel hétfő van, ráálltam a mérlegre. Sikerült a múlt heti 84,2 kilóból leadnom 2,9 kilogrammot, vagyis a súlyom ma 81,3 kiló. Ennek nagyon örülök és megpróbálom tovább faragni a súlyomat, hogy állandósuljon a 75 kiló körüli súlyom. Ehhez még tovább kell fogynom és oda kell figyelnem az étkezésemre. A BMI-m is csökkent, mert 25,98-ról 25,09-re csökkent ez az értékem is. Így 0,89-t csökkent. Remélem, hogy egy hét múlva is ilyen jó eredményről tudok beszámolni.

Szólj hozzá!

Címkék: futás kitörés tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4447. ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2020.01.12. 17:06 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 3,49 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 7 óra után ébredtem fel és azonnal keltem is. Mivel ma nem volt semmi fontos feladatom, csak egy kis rakodás, rendrakás, meg ilyesmik, ezért nem is edzettem sokat. A deltázást elvégezve következett a kitörés, majd az oldalazás teljesítése. A mai napon 3,49 kilométert gyalogoltam le. A ma napon 4 mozgásom volt. Ezzel együtt  a héten összesen 50 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Ez egészen jónak mondható, ha azt veszem figyelembe, hogy a héten délutános voltam a cégnél. 

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Lábazás 5 alkalom 100 darab 120 darab
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 600 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 0 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 0 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
0 óra 0 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 0 perc
Itthoni erősítés 6 alkalom 1800 darab 3.200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 0 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 1.400 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
0 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Zsírégető 6 alkalom 6 sorozat 13 sorozat   
Sétálás 7 alk. 117,09 kilométer 140.87 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 2.800 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 840 darab

 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4446. ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2020.01.11. 16:49 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 3,58 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Vagyis már majdnem fél 8 volt, amikor felébredtem. Miután elkészültem itthon volt egy kis feladatom, majd az asszonnyal eltekertünk az OBI-ba, vetőmagot venni. Azért előtte még edzettem egy kicsit. A deltázást mindjárt a felkelés után megcsináltam. Majd a zsír égetőből végeztem el egy sorozatot. A kitörést és az oldalazást egyszerre teljesítettem. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását már a vásárlás után csináltam meg. A mai napon 3,58 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 46 edzésem volt. Ez azt jelenti, hogy ez 4-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Már csak egy nap van hátra a hétből. Remélem, hogy a hét utolsó napján legalább ennyit tudok majd edzeni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4445. ^deltázás^ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.10. 22:04 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 20,99 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem. Mikor elkészültem már majdnem 8 óra volt. Az asszonnyal eltekertünk a METRO-ba vásárolni. Mire innen hazaértünk már csak arra maradt időm, a korai ebéd előtt egyhuzamban elvégezzem a szokásos mozgásaimat. Ma is változtattam a sorrendjükön, hogy változatos legyen. A deltázás után a kitörés következett. Majd az itthoni erősítést a zsír égető és és az oldalazás követte. Aztán gyorsan megebédeltem és már mehettem is dolgozni. Bent a cégnél ma is volt feladatom, és ma is irodai munka. Azért volt annyi időm, hogy a tolódzkodást és a lábazást teljesítsem. A munkaidőm alatt 20,99 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 40 edzésem volt, ami pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Még két nap van hátra a hétből, amit itthon töltök és nem tudom, hogy mennyit tudok, illetve fogok edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4444. =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ ^deltázás^ + ßkitörésß + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.09. 21:51 Gabbá

Itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 20,19 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is délutános voltam. Reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Ma sem volt sok dolgom itthon a délelőtt azon részén, amit eltöltök, amikor délutános vagyok. Tettem - vettem  és közben megcsináltam a szokásos mozgásaimat. Minden nap egy kicsit változtatok a sorrenden, hogy ne legyen olyan egyhangú. Ma az itthoni erősítés 300 darab karhajlításával kezdtem a mozgást. A zsír égető után az oldalazás következett. A deltázást a kitörés követte. Ezeket a mozgásokat alig több, mint 20 perc alatt megcsináltam. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sok feladatom volt, de ülő munka volt. Iratokat rendeztem. Arra azért maradt annyi időm, hogy a tolódzkodást és a lábazást elvégezzem. A munkaidőm alatt 20,19 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 32 edzésem volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Ami ahhoz képest, hogy délutános vagyok, egészen jó. Már csak holnap megyek dolgozni, mert péntek lesz, és utána jön a hétvége, amikor is itthon leszek. Kíváncsi leszek rá, hogy mennyit és hogyan tudok majd a hét utolsó három napján edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4443. ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.08. 21:48 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 23,17 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Ma nem volt sok dolgom, csak itthon tettem - vettem. Közben azért megcsináltam a szokásos délelőtti edzéseimet. A zsír égetőt, az itthoni erősítést, a kitörést, az oldalazást és a deltázást. Volt időm végrehajtani ezeket a mozgásokat. A korai ebéd után mentem dolgozni és utólag jó döntésnek bizonyult, hogy a fentebb felsorolt mozgásokat elvégeztem. Bent a cégnél nem volt időm szinte semmire se, viszont sokat kellett gyalogolnom. Sok feladatom volt. De azért arra jutott időm, hogy a tolódzkodást és a lábazást elvégezzem. A munkaidőm alatt 23,17 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 8 edzésem volt, mint a héten eddig mindig. Ezzel együtt a héten eddig összesen 24 edzésem volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Nagyon bízom benne, hogy a hét hátralévő napjaiban tudok legalább ennyit mozogni. Akkor, annak ellenére, hogy délutános voltam szépen sikerült edzenem. De még van pár nap hátra a hétből.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4442. ßkitörésß + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.07. 21:42 Gabbá

Kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,33 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel keltem. A délelőtti feladatom, a mai napon az volt, hogy ebédet főzzek. Tejszínes csirkét és mustáros sült húst csináltam. Mindkettő nagyon jól sikerült. de elment a délelőttöm azon része, amit itthon töltök, amikor délutánra megyek dolgozni. A főzés közben egy huzamban megcsináltam a kitörést, a deltázást, az itthoni erősítést a zsír égetőt és az oldalazást. Utólag jó is volt, hogy ezeket a mozgásokat elvégeztem, mert bent a cégnél alig volt időm mozogni. A korai ebéd után mentem dolgozni. Ahogy már említettem, sok dolgom volt a cégnél és utol is ért volna a délutános műszak átka, ha itthon nem edzettem volna le az említett mozgásokat. Mindössze annyi időm volt csak, hogy a tolódzkodást és a lábazást elvégezzem. Erre hozzávetőlegesen 10 percem volt. Ezek után elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 21,33 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 16 edzésem volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Remélem, hogy a hetet így végig tudom csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4441. ßkitörésß + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.01.06. 21:53 Gabbá

Kitörés: 60 darab gyakorlat, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 24,34 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma már dolgoztam és délutános voltam. Ezért reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Délelőtt folyamán vásárlásokat bonyolítottam le. Amikor hazaértem gyorsan megcsináltam a kitörést, a zsír égetőt, az oldalazást, itthoni erősítést és a deltázást. Ezeket a mozgásokat egy huzamban végeztem el. Egyiket, a másik után. hozzávetőlegesen 20 perc alatt végeztem is velük. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sokat kellett gyalogolnom, de azért volt annyi időm, hogy a tolódzkodást és a lábazást teljesítsem. Szerencsémre a délutános műszak átka nem ért el, mert itthoni amit tudtam megcsináltam. A munkaidőm alatt 24,34 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Mivel hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. Nem kellett volna. A múlt héthez képest 4 kilóval vagyok nehezebb. Vagyis 84,2 kilogrammot mutatott a mérleg. A testzsírt nem mértem, mert kissé össze - vissza mér a mérlegem. A talpam szárazsága befolyásolja az értékét. fürdés után kevesebbet mutat, mint amikor száraz lábbal álok rá a mérlegre. A BMI-m 25,98 lett. Ez is 1,23-al több, mint a múlt héten, amikor 24,75-ös értékem volt. Szóval az új évben lesz mit tennem, hogy a súlyom normalizálódjon. Edzenem kell és kevesebbet ennem. Remélem, hogy a jövő héten már jobb értékeim lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4440. ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.01.05. 16:02 Gabbá

Kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 1,65 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem fel. Sok mindent nem terveztem, hogy ma csinálnom kellene valamit. Az asszonnyal megbeszélve ma egy gomba pörköltet főztem és közben azért edzettem is egy keveset. A kitörést, az oldalazást, a zsír égetőt és a deltázást egy huzamban végeztem el. A főzés közben és az egész napon 1,65 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez az 5 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 43 edzésem volt. Ez nem sok, de ha azt is figyelembe veszem, hogy a héten még szabadságon voltam, egészen jónak mondható az edzésszámot illetően. A jövő héten már dolgozom és nem tudom, hogy hogyan és mennyit tudok majd edzeni. Mivel új év van (2020), ezért újra kell kezdenem a táblázatomat is. Remélem, hogy érthető az egész.

Mozgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 0 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Lábazás 1 alkalom 20 darab 20 darab
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 1 alkalom 100 darab 100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 0 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 0 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
0 óra 0 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 0 perc
Itthoni erősítés 5 alkalom 1500 darab 1.500 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 0 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 700 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
0 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Zsírégető 7 alkalom 7 sorozat 7 sorozat   
Sétálás 7 alk. 23,78 kilométer 23.78 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 1.400 darab
Kitörés 7 alkalom 420 darab 420 darab

 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás deltázás

Nr. 4439. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2020.01.04. 15:12 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 6,76 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Ma, mivel  be kellett mennem a céghez, nem aludhattam vissza, hogy időben beérjek a céghez. Elvileg nem volt feladatom, de az uszodát ellenőriznem kellett. Amikor beértem a céghez, először elvégeztem a kötelező feladatokat, majd elkezdem edzeni. A tolódzkodást és a lábazást kint a pavilonban csináltam meg bemelegítésként. Mivel az uszoda további feladatokat adott, ezért a kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását a következő részben, egyszerre végeztem el. Majd megint jött egy feladat és így a deltázást és a zsír égetőt szintén egy huzamban teljesítettem. Majd a végén bezártam az uszodát. A mai napon 6,76 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 38 edzésem volt. Ez 2-vel több, mint a napi 6 edzéses átlag. Ez nem rossz, főleg, ha azt veszem figyelembe, hogy szabadságon vagyok még a héten.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás

Nr. 4438. ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.01.03. 17:05 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 1,57 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel nem tudtam időben felkelni. 6 óra után megébredtem, és úgy gondoltam, hogy még tudok egy kicsit lustálkodni. Ez annyira sikerült, hogy már majdnem 8 óra volt mire felébredtem. Amikor elkészültem, eltekertem a bankomba, majd a zöldségeshez és boltba vásárolni. Innen hazaérve egy huzamban csináltam meg a mai napi edzéseimet. Vagyis a zsír égetőből egy sorozatot, az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, a kitörés 60 darab gyakorlatát, az oldalazás 100 darabját és a deltázás 2 x 100-as erősítését egyszerre végeztem el. Ezek után már nem edzettem semmit se. A mai napon 1,57 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 30 edzésem volt. Ami pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. A héten még szabadságon vagyok és ez ahhoz képest egészen jó. 

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4437. =itthoni erősítés= + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + "zsír égető˝ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.01.02. 16:56 Gabbá

Itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 5,87 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 7 órakor keltem. Amikor elkészültem, mivel nem volt semmiféle tennivalóm, ezért gyorsan leedzettem a mai napomat. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, a kitörést 60 darab gyakorlatát, az oldalazás 100 darabját, a zsír égető 1 sorozatát és a deltázást 2 x 100 darabját egy huzamban csináltam végig. Ezek után az asszonnyal bementünk Pestre, hogy vásároljunk a könyves boltban - mert volt egy könyvcsekkje és ezt szerette volna elkölteni. Innen hazaérve már mást nem is csináltam. A mai napon 5,87 kilométert gyalogoltam le. Ebbe beleszámít a pesti út alatt megtett kilométerek is. A mai napon is 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 24 edzésem volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. Ez jó, ahhoz képest, hogy a héten még szabadságon vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4436. ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2020.01.01. 16:39 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 1,71 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy ma kezdődik az új év, már hajnali 7 óra előtt keltem fel. Szilveszterkor hajnali 1 óra 30 perc után feküdtem le, de nem tudtam végig aludni az éjszakát. 5 óra alvás után keltem fel. A mai napon nem akartam sok mindent csinálni. Csak egy keveset mozogtam. A zsír égetőből egy sorozatot, a kitörésből 60 darab gyakorlatot, az itthoni erősítésből 300 darab karhajlítást, a deltázásból 2 x 100 darab gyakorlatot végeztem el. A mai napon mindössze 1,71 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. Ez ahhoz képest, hogy a a héten még szabadságon vagyok, egészen jónak mondható

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr.4435. ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.12.31. 16:33 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 1,64 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban keltem, mert ugyan 3:30-kor megébredtem, de nem tudtam visszaaludni és ezért 5 óra után kibújtam az ágyból. Lementem a konyhába, hogy megfőzzem az új évi lencse főzeléket. Amikor ezzel végeztem, kezdtem el az edzésemet. Egyszerre csináltam meg az összes mozgást. Az oldalazás után a zsír égetőt végeztem el, majd a kitörés következett és végül a deltázást teljesítettem. Ma mivel az év utolsó napja van, ezért többet nem is mozogtam. A mai napon 1,64 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez az 5 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem volt, ami pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. Ez nem sok, de, ha azt nézem, hogy a héten még szabadságon vagyok, egészen jónak mondható.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás deltázás

Nr- 4434. $egyéb$ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.12.30. 19:34 Gabbá

Egyéb: a mai napon hozzávetőlegesen 16-18 kilométert tekerhettem le, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 4,58 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma egy kicsit ellustultam, mert reggel 7 óra után 30 perccel keltem fel. bár 3:30-kor megébredtem, de sikerült visszaaludnom és ennek köszönhető, hogy sikerült későn kelnem. Amikor elkészültem, elkezdtem az év utolsó vásárlói körútját. Voltam a hentesnél, a zöldségesnél, kis boltban, az AUCHAN-ban is. Eközben hozzávetőlegesen 16-18 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. A délelőtt nagy része el is telt ezekkel az utakkal. Amikor hazaértem és kipihentem magam, elkezdtem mozogni, vagyis edzeni. Az oldalazást, a zsír égetőt, a kitörést, az itthoni erősítést és a deltázást egyszerre csináltam meg. Amikor végeztem ezekkel a mozgásokkal, már majdnem délután volt. A mai napon 4,58 kilométert gyalogoltam le. A mai nap 7 edzéssel telt el. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok egészen jó. Ma, mivel hétfő van, ráálltam a mérlegre. Sok jót nem tudok elmesélni, mert a mérleg 80,2 kilogrammot mutatott. Vagyis a múlt héthez képest csak 30 dekát fogytam, ennyi edzés mellett. A mérleg mutatott értéke mellett az szól, hogy szabadságon vagyok, nem edzek annyit, amennyit rendesen szoktam és karácsony és szilveszter hozzájárul ahhoz, hogy egy kis súlyt magamra szedjek. A fogyás ellenére a testzsír százalékom és a BMI-m alig mozdult el. Hiába ez van, ha nem tudom lejjebb vinni a testsúlyomat. Ezen a héten még szabadságon leszek, szóval nem tudom, hogy mennyit tudok majd tovább fogyni, vagy esetleg ismét hízni fogok. Mert még hátra van egy szilveszter, újév, virslivel, lencsével, csülökkel és egyebekkel. De majd egy hét múlva kiderült, hogy mit tudok majd felmutatni.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4433. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.12.29. 15:51 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 8,63 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 7 óra előtt valamivel ébredtem és azonnal ki is bújtam az ágyból. Miután elkészültem, itthon nem lévén sok dolgom, edzeni kezdtem. A deltázás 200 darabját, az oldalazás 2 x 50-es sorozatát, a zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Majd folytattam az edzésemet. A kitörés 60 darab gyakorlatát és az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását is egyben végeztem el az előbb felsorolt mozgásokkal együtt. Ezzel az öt mozgással hozzávetőlegesen 30 perc alatt el is készültem. A mai napon 8,63 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 39 edzésem volt. Ez 4-el több, mint a napi 5 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok, egészen jónak mondható. Még egy hétig szabadságon leszek és kíváncsi leszek arra, hogy mennyit tudok majd edzeni az új év első napjaiban. Szóval még vannak izgalmak az év utolsó napjaiban is és az új év első pár órájában is. Aztán majd kiderül, hogy mennyit és hogyan tudok majd edzeni.

zgás  Mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 2660 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 306 tonna
Lábazás 0 alkalom 0 darab 1880 darab
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
23.200 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 8 kilométer
Tolódzkodás 0 alkalom 0 darab 17.400 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 4.220 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 31.100 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
10 óra 0 perc
Futás 3 alkalom 9 kilométer 294 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 340 perc
Itthoni erősítés 3 alkalom 900 darab 53.500 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 69 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 2058,7 kilométer
Oldalazás 6 alkalom 600 darab 29.100 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
90 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 1.225 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 2025 tonna
Zsírégető 6 alkalom 6 sorozat 230 sorozat   
Sétálás 7 alk. 33,54 kilométer 4699.45 km
Deltázás 7  alkalom 1400 darab 51.940 darab
Kitörés 6 alkalom 360 darab 5220 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4432. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ßkitörésß + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.12.28. 15:42 Gabbá

Deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kitörés: 60 darab gyakorlat, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, sétálás: a mai napon 3,12 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Még szabadságon vagyok, de ennek ellenére 7 óra előtt keltem fel. Ahogy elkészültem, mivel nem volt semmi feladatom, ezért gyorsan megcsináltam az edzéseimet, majd elkezdtem olvasni az elmaradott újságjaimat, amit eddig nem tudtam elolvasni. A deltázás 2 x 100 darabja után, az oldalazás 2 x 50 darabja következett. Majd a kitörés 60 darabját a zsír égető 1 sorozata és az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása követett. A mai napon 3,12 kilométert gyalogoltam le. Ma 6 edzésem volt és ezzel együtt a héten eddig összesen 33 edzésem volt. Ez 3-al több, mint a napi 5 edzéses átlag. A hétből már csak egy nap van hátra. Ez az edzésszám egészen jónak mondható, főleg, ha figyelembe veszem, hogy szabadságon vagyok ezen a héten.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás